PALVELUT

Käsityöt

Ensimmäinen haaveammattini nuorena oli vaatesuunnittelija. Sitä puolta olen harrastanut erilaisten käsitöiden muodossa aina vaatteiden ompelusta poppanankutomisen kautta erilaisiin neuleisiin.  Virkkaaminen onkin viimeaikojen aktiiviharrastus.  Näillä sivuilla voit tutustua erilaisiin malleihin, joita olen kehittänyt. Pyrin tekemään niihin myös ohjeita.

Runot

Toiminimen Sini-etuliitteen voisi liittää omaan etunimeeni.  Sinivuokko onkin lempikukkiani.  Runoni sinivuokoista alkaa seuraavasti: Sininen huntu peittää rikotun maan, hennot terälehdet kuiskaavat toisilleen: Noustaan, noustaan. Tuulen kannel alkaa soida taustalla….

Runot ovatkin toinen harrastus, joka on kulkenut mukana elämäni varrella joskus tiiviimmin, joskus harvemmin.  Näiden sivujen kautta voit tutustua myös runoihini ja tilata runokirjaani Valo voittaa.

Koulutustarjonta

Toivon voivani viestittää eteenpäin kaikkea oppimaani. Siksi pyrin kehittämään koulutustarjontaa, joka vastaa erilaista osaamistani ja joka palvelee ympäristön tämän hetken tarpeita. Olen näissä merkeissä pitänyt raamattuluentoja ja vetänyt pienryhmiä. Sitä työtä on tarkoitus jatkaa ja laajentaa omien resurssien ja taitojen puitteissa. Mielelläni jaan osaamistani myös koskien esimerkiksi käsitöitä. Näistä palasista olen kehittelemässä ’koktailia’ tai ’sikermää’, joka kimarana palvelee asiakkaitani.

Oma vakaumus

Sini-sana kuvastaa myös taivaan sineä. Omassa elämässä kirjoitan sen isolla, Taivas. Se kertoo kristillisestä vakaumuksestani, jonka olen elämääni löytänyt ja joka on minua ohjannut ja tukenut vahvasti vuosien varrella.  Runokirjani saatesanoissa ystäväni Leena kuvaa runojani: ”…Luonto ja ihmisen elämä ovat samaa ainetta, herkkää ja haavoittuvaa.  Kevään tulo tuo aina uuden valon. Pienistä iduista kasvaa kaunista. Vuokon koskettavat runot puhuvat Luojan suuruudesta.”  Toivon voivani niin runojen kuin muunkin toiminnan kautta viestittää jotain Luojan luoman maailman kauneudesta ja hänen huolenpidostaan ja välittämisestään luoduistansa, unohtamatta sovituksen sanomaa, jota me vajavaiset ihmiset tarvitsemme suhteessa Luojaan.

Työura

Viimeksi olen toiminut itc-alalla kouluttajana. Se oli ihmisläheistä työtä, jossa tarvittiin myös tiedollista asiantuntemusta. Tämä yhdistelmä sopii hyvin persoonalleni. Työpaikan murroksessa toimipisteeni suljettiin ja siirryin sen jälkeen opiskelemaan teologiaa Helsingin yliopistoon. Tämän hetkinen toiveeni on, että voin hyödyntää omia taitojani ja elämänkokemustani kuin myös koulutustani yritystoiminnan puitteissa sekä vapaaehtoistyössä, jota teen seurakunnan ja eri kristillisten järjestöjen viitekehyksessä.

Aiemmin olen toiminut työurallani myös taloushallinnon- ja asiakaspalvelutehtävissä. On syytä mainita myös kotiäitivuodet, jotka olivat opettavaisia vuosia oman itsen sekä elämän kannalta. Kirjoitinkin erääseen työhakemukseeni runomittaiset säkeet: ’Takana on johtamistaidon opisto, vakuutena riidan ratkaisu -arkisto, kotiäitivuosien valikko, kun olin lasten henkilöstöpäällikkö’.

OTA YHTEYTTÄ